Bescherm uw gezin én uw poetshulp tegen COVID-19

1. Houd ons op de hoogte

Poetshulpen mogen niet aan de slag bij (vermoedelijk) besmette personen.

Breng ons dan ook ten laatste 48 uur voor de geplande werkuren op de hoogte als uw gezin besmet is of symptomen vertoont.

2. Zet in op hygiëne

De handen regelmatig wassen is cruciaal in de strijd tegen COVID-19. Voorzie dan ook een mogelijkheid om de handen te wassen voor uw poetshulp.

Zorg verder voor papieren handdoekjes of een propere handdoek, een desinfecterend middel en uiteraard alle poetsmateriaal en producten.

3. Verlucht zoveel mogelijk

Zorg ervoor dat de werkplek – daar waar mogelijk, maar zo maximaal als het kan - zeer goed verlucht wordt, bij voorkeur vooraleer de werknemer zelf aankomt.

Indien er mechanische ventilatie voorzien is, zet deze dan op de hoogste stand om een maximale veiligheid te garanderen.

4. Vermijd contact

Vermijd contact met uw poetshulp en houd afstand. Blijf zoveel mogelijk in een andere ruimte. Is dit niet haalbaar? Houd dan voldoende afstand.

Als 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is, mag de poetshulp zeker niet aan het werk. Zo garanderen we de veiligheid van u, uw gezin en uw poetshulp.

5. Betaal elektronisch

Maak bij voorkeur gebruik van elektronische dienstencheques. U kunt snel en makkelijk overschakelen naar digitale cheques via deze link.

Gebruikt u toch nog papieren cheques? Leg ze dan op voorhand klaar en vermijd zo persoonlijk contact.

Heeft u verdere vragen over deze voorschriften of over onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren!